Zoutelande
Home    Contact    Zoutelande   
2-persoonsappartement    4-persoonsappartement    Prijzen   

 

Voor een strandvakantie is Zeeland, de zonnigste provincie van ons land, uitermate geschikt. Met aan de kust gemiddeld 160 zonuren meer dan de rest van Nederland. De zee, een strand op het Zuiden, de duinen en de dijk, de rustige omgeving en een gezellig centrum maken een vakantie in Zoutelande tot een onvergetelijk geheel.


Naast genieten van het strand, de zon, de zee en de natuur is er in en om Zoutelande heel veel te doen. Hieronder een overzicht van de leukste attracties.

 
 

Sta oog in oog met een echte haai, maak kennis met zeeschuimers en schavuiten of speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af... Het kan allemaal in Het Arsenaal.

 

 

Waterland Neeltje Jans is een leerzaam attractie park die in het teken van water en de zee staat. Je kan o.a. gaan kijken naar de dolfijnen, zeehonden en zelfs roggen aaien.
 

 

Wie al het moois van Walcheren in 1 dag wil zien moet een bezoekje brengen aan Miniatuur Walcheren, dat in het centrum van Middelburg ligt. Een groot aantal Zeeuwse dorpen zijn hier in schaal 1:20 nagebouwd.
 

 


Zin in een filmpje? In Vlissingen staat de mega bioscoop Cine City met totaal zeven zalen waar iedere dag meer dan 1200 mensen kunnen genieten van een film naar hun keuze.
 


Een rondvaart door het historische hart van Middelburg. In deze tocht van veertig minuten maakt u kennis met de geschiedenis van deze VOC Stad.
 In Reptielen Zoo Iguana worden reptielen opgevangen en verzorgd. Mensen kunnen ook een kijkje kunnen nemen om te zien hoe deze beestjes leven en verzorgd worden bij Iguana.


Meer informatie over de omgeving? Kijk op http://www.zoutelande.info

 

Den Boer 2006 - 2019